MENU FORSLAG 1

Tarteletter m/ høns i asparges
Flæskesteg m/ rødkål, hvide- brunede- franske kartofler
Grand Marnier fromage m/ makronbund & frisk appelsingelé

190,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 2

Lakseanretning m/ asparges, rejer, tomat, flutes m.m.
Kalveculotte  m/ 2 hold grøntsager, blandet salat & kartofler
Hasselnøddekage m/ 2 slags is & frugt

245,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 3

Indbagt laks m/ mandel, selleri-fars, sauce verte & flutes
Kalvefilet m/ nøddekroketter, årstidens grønt, Queen Ann salat & sauce
Dessert buffet

285,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 4

Tapastallerken eller fisketallerken
Dyreryg m/ fuglereder, Waldorfsalat, ristede svampe, pærer m/tyttebær
Hvide og brunede kartofler
Dessert buffet ( 6 forskellige desserter – is, kage, fromage, mousse m.m.)

305,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 5

Kartoffelindbagt torsk m/ flutes & beurre blanc
Oksefilet m/ timian gulerødder, baconbønner, kartofler & sauce efter ønske
Nøddekage m/ hvid/ mørk chokolade mousse & årstidens frugt

270,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 6

Røget andebryst på salat symfoni m/ brombær vinaigrete
Oksefilet m/ bagte løg, årstidens grøntsager & Bordelaise sauce
Dessert tallerken m/ 4 desserter, is & frugt

270,- Pr. Kuvert

ALLE MENUFORSLAG ER MIN. 10 KUVERTER

ER VALGET SVÆRT, ER HER NOGEN MULIGHEDER