FORRETTER
KYLLINGESALAT A LA WALDORF 60,-
KLAR SUPPE M/ BOLLER 50,-
LØGSUPPE50,-
ASPARGESSUPPE50,-
FRANSK BONDELØGSUPPE m/ oksefilet50,-
INDISK KARRYSUPPE M/ REJER55,-
ØRREDMOUSSE M/REJER & DRESSING60,-
REJEMOUSSE M/ KAVIAR & DRESSING60,-
dampet LAKS M/ ASPARGES, REJER & KAVIAR75,-
TUNMOUSSE M/ REJER & ASPARGES & DRESSING60,-
KOLD TORSKEANRETNING M/ REJER80,-
REJECOCKTAIL & DRESSING 75,-
2 TARTELETTER M/ HØNS I ASPARGES50,-
KOLD KYLLING M/ ANANAS & BACON60,-
RØGET ANDEBRYST M/ SALATSYMFONI, BROMBÆR-VINAIGRETTE75,-
INDBAGT LAKS M/ HVIDVIN/ASPARGS SAUCE75,-
KARTOFFELINDBAGT TORSK M/BURRE BLANCHE80,-
FERSK RØGET LAKS M/ FRANSK SELLERISALAT70,-
FISKETALLERKEN M/DRESSSING 4 SLAGS85,-
TAPASTALLERKEN M/ 4 SLAGS TAPAS, AIOLI & BASILIKUMPESTO85,-
LAKSETATAR M/ SALAT75,-
CARPACCIO ( MARINERET OKSEKØD)80,-
FORRETTER INCL. FORSKELLIGE BRØD & SMØR