FORRETTER
KYLLINGESALAT A LA WALDORF 45,-
KLAR SUPPE M/ BOLLER 40,-
LØGSUPPE40,-
ASPARGESSUPPE40,-
FRANSK BONDELØGSUPPE40,-
INDISK KARRYSUPPE M/ REJER45,-
ØRREDMOUSSE50,-
REJEMOUSSE M/ KAVIAR50,-
CANADISK LAKS M/ ASPARGES, REJER & KAVIAR55,-
TUNMOUSSE M/ REJER & ASPARGES40,-
KOLD TORSKEANRETNING M/ REJER & FLUTES60,-
REJECOCKTAIL55,-
2 TARTELETTER M/ HØNS I ASPARGES40,-
KOLD KYLLING M/ ANANAS & BACON40,-
RØGET ANDEBRYST M/ SALATSYMFONI, BROMBÆR-VINAIGRETTE60,-
VOL-AU-VENT M/ FISK ELLER HØNE50,-
INDBAGTE TIGERREJER M/ SAUCE VERTE48,-
INDBAGT LAKS M/ HVIDVINSSAUCE55,-
KARTOFFELINDBAGT TORSK M/ FLUTES & BURRE BLANCHE60,-
FERSK RØGET LAKS M/ FRANSK SELLERISALAT60,-
FISKETALLERKEN M/ FLUTES OG DRESSSING65,-
TAPASTALLERKEN M/ 5 SLAGS TAPAS65,-
LAKSETATAR M/ SALAT & FLUTES50,-
CARPACCIO ( MARINERET OKSEKØD)55,-
SPINATTERRINE M/ FERSK RØGET LAKS40,-
OKSETATAR55,-
APPELSINMARINERET LAKS M/ FENNIKELSALAT50,-